Cattery Sphynx Jewels

 

  
 

  

          *** Update 15/07/2023 ***

                           

Wij zijn een kleine erkende hobby cattery te Deurne - Antwerpen (BelgiŽ), goedgekeurd door de overheid - dienst Dierenwelzijn. (HK nummer 20107589)

Wij fokken uit passie en niet als broodwinning.

Al onze schatjes zijn getest op de erfelijke ziekte HCM bij een erkende specialist Dr. Hugo Vinck en gaan regelmatig op controle.

Onze schatjes zijn ook getest op Felv (kattenleukemie) en FIV (kattenaids).

Af en toe hebben wij een nestje kittens beschikbaar uit zeer mooie en gezonde lijnen. Gezondheid en kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats!

Ik ben sinds 2007 verslaafd geraakt aan het Sphynx ras.

Ik heb toen al na enkele maanden afscheid moeten nemen van mijn 1ste sphynx kitten... zij was al ziek vanaf dag 1 toen ze bij ons thuis kwam...

Heel het gezin heeft hier zo vanaf gezien dat ik besloten heb om alles over dit wonderlijke ras op te zoeken met de bedoeling in de toekomst zelf een cattery te beginnen met als hoofddoel: de mensen gelukkig maken en laten genieten van een lief, mooi, speels en vooral GEZOND kitten.

Ik wilde er niet onbezonnen aan beginnen en zomaar een kater en kattin bij mekaar zetten, maar ik heb een lange tijd het ras bestudeerd en heb mij door kenners laten informeren. 

 

Wij zijn lid van de kattenvereniging Belgian Cat Fanciers.

 

Je vindt ons ook terug op Facebook:

https://www.facebook.com/Cattery-Sphynx-Jewels-104096828968451

 

 

Veel leesplezier en kijkgenot!

 

 

 

 

 

Sphynx Jewels  ©  2023